Νέα

Νέα

Η interkiosk στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών, Food Expo 2018

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών, Food Expo 2018 που θα πραγματοποιηθεί 10 έως 12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, η interkiosk θα παρουσιάσει προϊόντα εταιρειών που έχουν κερδίσει το καταναλωτικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο για την ποιότητα και την καινοτομία τους.  Συγκεκριμένα, πρόκειται για προϊόντα αποκλειστικής διάθεσης στη χώρα μας, ευρείας κατανάλωσης που παράγονται με υψηλές προδιαγραφές και ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις των καταναλωτών τόσο για τη γευστικότητά τους όσο και για τα .

Η interkiosk στην Έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο 20-22 Οκτωβρίου 2017

H interkiosk εισάγοντας και διανέμοντας καθημερινά σε πανελλαδικό επίπεδο καινοτόμα προϊόντα και παρέχοντας υπηρεσίες άϋλων συναλλαγών, δηλώνει και φέτος παρούσα στην Έκθεση «Super Market, Mini Market και Περίπτερο» – την έκθεση που εξειδικεύεται στον τομέα των super market, mini market, περιπτέρων, καταστημάτων ψιλικών και παντοπωλείων. Από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου έως και Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στο METROPOLITAN EXPO (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), το περίπτερο της interkiosk θα παρουσιάσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ διάθεσης προϊόντα ευρείας κατανάλωσης όπως .

Η Interkiosk στο Zumbathon Charity Event

Η Interkiosk θέλοντας να στηρίξει τους ανθρώπους που πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη, συμμετέχει στο Zumbathon Charity Event που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Κοιλιοκάκης, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 στο Α΄ κλειστό γυμναστήριο Ηλιούπολης (18:00-21:00). Αποκλειστικής διάθεσης προϊόντα χωρίς γλουτένη όπως μπάρες Rocky Rice, καραμέλες με βιταμίνη C, Jake Vitamin Candy και Nudie Snacks, θα διατεθούν δωρεάν στο κοινό, υπό τους ρυθμούς της zumba και παρουσία του Pedro Camacho, International Zumba Presenter. Μάθετε περισσότερα .

Η Interkiosk στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, η Interkiosk συμβάλει στο έργο και στις δράσεις που πραγματοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για κάθε παιδί και την οικογένειά του στην Ελλάδα. Έτσι προσφέρει, 7.500 τεμάχια, σνακ – συγκεκριμένα τις υγιεινές ρυζογκοφρέτες της Benlian Food – προκειμένου αυτά, να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στήριξε πέρυσι μέσα από το σύνολο των δράσεων και των υπηρεσιών του, περισσότερα από .

Αποκλειστικά από την Interkiosk το σοκολατούχο ρόφημα Energie

Η Interkiosk στοχεύοντας στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της και αξιοποιώντας το πανελλαδικό Δίκτυο Διανομής Τύπου και Μεταφορών της Άργος Α.Ε, ανέλαβε αποκλειστικά στην Ελλάδα, τη διάθεση και διανομή του ροφήματος «Energie». Το «Energie», της εταιρείας Vogtlandmilch, είναι το ρόφημα γάλακτος που ήρθε στην ελληνική αγορά και αποκτά ολοένα και περισσότερο, υψηλή θέση στη συνείδηση του καταναλωτή καθώς περιέχει πλούσια και θρεπτικά συστατικά. Κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις – σοκολάτα, μπανάνα και φράουλα – ικανοποιώντας .

Η Interkiosk στην Έκθεση Food Expo! 18 έως και 20 Μαρτίου 2017

Η Interkiosk στη μεγαλύτερη Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Ν.Α Ευρώπη  Η Interkiosk, θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου Πρακτορείου Διανομής Τύπου και Μεταφορών της χώρας, Άργος Α.Ε, συνεχίζοντας δυναμικά την εισαγωγή και διανομή προϊόντων σε χιλιάδες σημεία λιανικής, πανελλαδικά, δηλώνει παρούσα και στη μεγαλύτερη έκθεση – θεσμό του κλάδου , FOOD EXPO 2017! Σας περιμένουμε όλους από το Σάββατο 18 Μαρτίου έως και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου,  στο METROPOLITAN EXPO (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος), στο σημαντικότερο .

Interkiosk – Green Cola Hellas

Δύο ελληνικές εταιρείες, ενώνουν τις δυνάμεις τους Η Interkiosk, θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου Πρακτορείου Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Άργος Α.Ε., με πληθώρα προϊόντων ευρείας κατανάλωσης -αποκλειστικής διάθεσης, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της άλλη μία συνεργασία με μία σπουδαία ελληνική εταιρεία. Την Green Cola Company! Συνδυάζοντας, το πανίσχυρο Δίκτυο Διανομής και την έμπειρη ομάδα πωλήσεων που διαθέτει πανελλαδικά, η Interkiosk θα φροντίζει να υπάρχουν σε όλα τα σημεία Λιανικής Πώλησης από περίπτερα, καταστήματα ψιλικών μέχρι Mini .

Interkiosk – ΕΨΑ: Μια νέα, μεγάλη συνεργασία

Η Interkiosk, θυγατρική εταιρεία του μεγαλύτερου Πρακτορείου Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Άργος Α.Ε., έχοντας κατοχυρώσει τη διάθεση και διανομή προϊόντων, αξιόπιστων εταιρειών του εξωτερικού, αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιό της και συνεχίζει δυναμικά και στην Ελλάδα. Αξιοποιώντας το πανίσχυρο Δίκτυο Διανομής, πανελλαδικά και τις άριστες υπηρεσίες της, αναλαμβάνει τη διανομή των προϊόντων της ΕΨΑ – της μεγάλης ελληνικής εταιρείας που από το 1922, η ποιότητα και η γεύση των προϊόντων της, έχουν διατηρήσει σταθερά και ακλόνητα, .

Νέο e–shop από την Interkiosk

H Interkiosk, προμηθεύοντας με πάνω από 700 κωδικούς προϊόντων τον κλάδο λιανικής, πηγαίνει ακόμη ένα βήμα μπροστά! Το νέο e–shop «άνοιξε», με μεγάλη ποικιλία: Gadgets, από hands – free έως και ηχεία για τις smart συσκευές και τον υπολογιστή σας! Steam cards για να απολαύσετε πάνω από 9.000 παιχνίδια! Κάρτες ανανέωσης χρόνου καρτοκινητής τηλεφωνίας! Μοναδικές συλλογές Disney Κόμικς για μικρούς και μεγάλους Πληθώρα best seller ξενόγλωσσων βιβλίων (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά), και DVDs Επισκεφτείτε .

Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Interkiosk στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Interkiosk στην 5η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η οποία έκλεισε τις πύλες της στις 2 Οκτωβρίου! Οι επισκέπτες που ήρθαν στο περίπτερο της Interkiosk, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το έμπειρο προσωπικό της την ανάπτυξη των πωλήσεων τους, να δουν και να δοκιμάσουν τις προϊοντικές προτάσεις της εταιρείας μας. Παρουσιάστηκαν σημαντικές και καινοτόμες εταιρείες στον τον κλάδο των διαρκών καταναλωτικών αγαθών όπως, η .