Προφίλ

Η ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ Α.Ε., με το διακριτικό τίτλο Interkiosk, είναι θυγατρική εταιρεία του Πρακτορείου Διανομής Τύπου και Μεταφορών, Άργος Α.Ε.

Ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την ανάπτυξη των υπηρεσιών ανανέωσης χρόνου ομιλίας (σταθερής και κινητής) με φυσικό προϊόν. Το 2009, ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς, εξασφάλισε υπηρεσίες ανανέωσης χρόνου ομιλίας μέσω μηχανημάτων POS.  Παράλληλα, με την εφαρμογή του νόμου υπ’ αριθμ. 3783/2009 (Φ.Ε.Κ Τεύχος Α, αρ. φύλλου 136/7 Αυγούστου 2009) προχώρησε στην ταυτοποίηση και προ-ταυτοποίηση καρτοκινητών πακέτων σύνδεσης, όπου και θεωρείται πρωτοπόρος. Παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες άϋλων συναλλαγών, εντάσσοντας στις δραστηριότητές της και δυνατότητα Ανακύκλωσης Χάρτου, η Interkiosk συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά…

Σήμερα…
Αξιοποιώντας, το Δίκτυο Διανομής Τύπου της Άργος σε πανελλαδικό επίπεδο και σε συνδυασμό με την έμπειρη ομάδα πωλήσεων,  επιλέγει, εισάγει και διανέμει, σε χιλιάδες σημεία σε όλη τη χώρα, από super market, Delicatessen, mini market μέχρι παντοπωλεία, ψιλικά, και πολλά άλλα είδη καταστημάτων:

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ διαφοροποιημένα και καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης όπως σνακ, σοκολατοειδή, αρτοσκευάσματα, καραμέλες, μη αλκοολούχα ποτά και αναψυκτικά.
  • Είδη προσωπικής περιποίησης
  • Προϊόντα τεχνολογίας όπως gaming cards, gadgets τηλεφωνίας, Η/Υ και αυτοκινήτου
  • Παιχνίδια και συλλογές βιβλίων με διεθνούς φήμης πιστοποίηση

Επιπλέον, έχοντας κατοχυρώσει τη διάθεση και διανομή προϊόντων, αξιόπιστων εταιρειών του εξωτερικού και κάνοντας πράξη το «κάθε μέρα κοντά σας!», η Interkiosk αναπτύσσει το χαρτοφυλάκιό της με στρατηγικής σημασίας συνεργασίες και με μεγάλες ελληνικές εταιρείες, με σκοπό να παρέχει αφενός περαιτέρω πλεονεκτήματα και οφέλη σε όλους τους πελάτες της αφετέρου τα προϊόντα του καταλόγου της, να διατηρήσουν σταθερά υψηλή θέση στη συνείδηση του καταναλωτή.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον ισολογισμό 2014 της Interkiosk  εδώ (PDF).