Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της Interkiosk στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Interkiosk στην 5η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η οποία έκλεισε τις πύλες της στις 2 Οκτωβρίου! Οι επισκέπτες που ήρθαν στο περίπτερο της Interkiosk, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με το έμπειρο προσωπικό της την ανάπτυξη των πωλήσεων τους, να δουν και να δοκιμάσουν τις προϊοντικές προτάσεις της εταιρείας μας.

Παρουσιάστηκαν σημαντικές και καινοτόμες εταιρείες στον τον κλάδο των διαρκών καταναλωτικών αγαθών όπως, η εταιρεία Packom LLC με τις μοναδικά διαφοροποιημένες καραμέλες JakeVitaminCandy με βιταμίνη C χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη, η Νο 1 Μπισκοτοποιία της Πορτογαλίας Viera με διευρυμένη ποικιλία σε μπισκότα και γκοφρετάκια, η παραδοσιακή La Mole από το Τορίνο της Ιταλίας με πλήθος επιλογών στο μεσογειακό σνακ, η αρτοβιομηχανία Τσάβος με το μοναδικό ελληνικό κριτσίνι τυριού ΩΚ, η Tangerine Confectionery Ltd από το Ηνωμένο Βασίλειο με τα Νο 1 σε πωλήσεις στην αναπτυσσόμενη κατηγορία του γλυκού ποπ κορν Butterkist και η πρωτοποριακή KELLY Ges. m.b.H. η οποία διαθέτει τα πατατάκια Kelly’s σε καινοτομική συσκευασία Airpack που διατηρεί την φρεσκάδα τους και τα προστατεύει από το σπάσιμο.

Ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον των επισκεπτών, των πελατών αλλά και των εταιρειών που ήρθαν στο περίπτερό της Interkiosk και δεσμευόμαστε τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Κάθε μέρα κοντά σας με Αξιοπιστία και Υπευθυνότητα!