Νέα

Υπηρεσίες

Άϋλες συναλλαγές με τερματικό POS

Στα σημεία πώλησης παρέχεται χωρίς χρέωση τερματικό (POS), από το οποίο εκτυπώνονται άυλες κάρτες: Ανανέωσης χρόνου σταθερής και κινητής τηλεφωνίας Ανανέωσης δεδομένων Προπληρωμών Οι κάρτες είναι σε μορφή e voucher που σημαίνει ότι ο κωδικός ανανέωσης χρόνου ομιλίας που δίδεται στον τελικό αποδέκτη εκτυπώνεται σε απόδειξη που βγαίνει από το τερματικό. Πως λειτουργεί: Από τα τερματικά μπορείτε να εκτυπώσετε: Κάρτες ανανέωσης όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας: Cosmote Vodafone Wind Frog Q Taza mobile Κάρτες .

Ενεργοποίηση – Προενεργοποίηση καρτοκινητών

Η INTERKIOSK δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες της να γίνουν σημεία πώλησης ενεργοποιημένων και προενεργοποιημένων πακέτων σύνδεσης καρτοκινητής τηλεφωνίας. Ενεργοποίηση πακέτου σύνδεσης (ταυτοποιήση): Στο σημείο παρέχονται χωρίς επιβάρυνση πακέτα σύνδεσης καρτοκινητής τηλεφωνίας όλων των εταιρειών, τα οποία πρέπει κατά την πώληση τους να ταυτοποιούνται στο όνομα του τελικού χρήστη. Προενεργοποίηση πακέτου σύνδεσης (προταυτοποίηση): Στο σημείο παρέχονται χωρίς επιβάρυνση ενεργά πακέτα σύνδεσης, καρτοκινητής τηλεφωνίας όλων των εταιρειών, τα οποία πρέπει κατά την πώληση τους να μεταβιβάζονται στο όνομα του τελικού .

Ανακύκλωση Χαρτιού

Η ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ A.E. σε συνεργασία με το Πρακτορείο εφημερίδων και περιοδικών ελληνικού Τύπου ΑΡΓΟΣ Α.Ε. και ακολουθώντας του διεθνείς δείκτες τιμών για το παλαιόχαρτο (PPI Europe), εντάσσει στις δραστηριότητες την ανακύκλωση χάρτου που προέρχεται από: • Επιστρεφόμενες εφημερίδες • Επιστρεφόμενα περιοδικά • Κακέκτυπα & υπολείμματα εκτύπωσης Στην εταιρεία μας διενεργούνται οι εξής διαδικασίες: • Παραλαβή επιστροφών από την ΑΡΓΟΣ Α.Ε. • Παράδοση στην ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ Α.Ε. • Ζύγισμα επιστρεφόμενων εντύπων • Έκδοση ζυγολογίου .

Πληρωμές λογαριασμών

H Interkiosk μέσω τον μηχανημάτων POS που διαθέτει, δίνει την δυνατότητα στους συνεργάτες να κάνουν εξοφλήσεις λογαριασμών για: • Τιμολόγια ρεύματος Δ.Ε.Η. • Τιμολόγια Ο.Τ.Ε. • Τιμολόγια Wind • Τιμολόγια Vodafone Το διευρυμένο ωράριο των μικρών σημείων λιανικής, σε σχέση με τα κλασικά σημεία εξόφλησης λογαριασμών (τράπεζες, ΕΛΤΑ κλπ), είναι το κλειδί της προσέλκυσης των καταναλωτών, καθώς διευκολύνονται οι συναλλαγές τους. Για να ενημερωθείτε για την υπηρεσία, καλέστε στο 210 6690501 ή στείλτε email .

Μεταφορά χρημάτων με Western Union

Η Interkiosk συνεργάζεται με την Western Union, την Νο1 εταιρεία υπηρεσιών ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων. Μέσω της συνεργασίας αυτής, δίδεται η δυνατότητα στα σημεία πώλησης της ΑΡΓΟΣ ΝΕΤ να προσθέσουν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους την ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων Western Union. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της Interkiosk στο τηλέφωνο 210 6690500 ή μέσω mail στο orders@interkiosk.gr